Сиромашниот татко ја продава куќа за да му даде пари на синот за студии: Неговите зборови допреа дури и до најтешките срца …

September 17, 2021 естрадаплус 0

Прекрасна и трогателна приказна доаѓа од мало село во планински венец во Тајланд, кога фармер со многу оскудни приходи одлучи да стори сé за да […]

Барала од ЛГБТ заедницата нешто недозволиво – Откриена причината поради која Карлеуша е исфрлена од Парадата на гордоста

September 17, 2021 естрадаплус 0

Карлеуша порано беше кума на гордоста, оваа година беше избрана Наташа Беквалац, а сега е откриено што се случувало зад сцената! Традиционалниот марш на гордоста […]

Мојот сопруг е на службено патување овој викенд и решив да ја изненадам мојата најдобара пријателка од младите денови и да ја посетам

September 17, 2021 естрадаплус 0

Живее од другата страна на градот, околу 20 минути возење и ја оставив ненајавена денес. Немав идеја што ќе доживеам. Кога за ranвонив на вратата, […]

Во последните неколку месеци, сопругот одеднаш почна да работи трета смена се почесто

September 17, 2021 естрадаплус 0

Почнав да се сомневам во неговата искреност бидејќи изгледаше повеќе како да се подготвува за лудост отколку за работа. Последен пат кога замина, повикав такси […]