Само еднаш го има видено трезен! Најдобриот пријател на легендарниот Тома Здравковиќ прозборе за тагата на пејачот која не можел да ја сокрие!

September 25, 2021 естрадаплус 0

По емитувањата на филмот „Тома“, воодушевувањата на гледачите не престануваат да зборуваат за ова остварување, но и понатаму се занимаваат со животот на легендарниот пејач […]

На 57-годишна возраст почина познатиот глумец Ненад Ненадовиќ од последици на Ковид-19

September 25, 2021 естрадаплус 0

На 57-годишна возраст почина познатиот глумец Ненад Ненадовиќ од последици на Ковид-19. Беше омилен лик меѓу колегите кои со потресни статуси на социјалните мрежи се […]