Северина за прв пат прозборе за сопругата на партнерот од видеото на јахтата

Please follow and like us:
Pin Share

Партнерот на Северина Вучковиќ, кој во 2004 година стигна во јавноста откако излезе контроверзната снимка од јахтата, за која медиумите цело време пишуваа, веќе имаше сопруга и деца во тоа време, кои многу страдаа поради ова видео. Сега, седумнаесет години по видеото што го обележа нејзиниот живот, Северина одлучи да го коментира семејството на нејзиниот тогашен партнер.

Во големата исповед за хрватскиот портал „Х-алтер“, Северина зборуваше за нејзината болна и долгогодишна борба за старателство, но и благосостојбата на нејзиниот син. Во таа приказна, беше речиси невозможно без едно од прашањата да биде спорното видео од јахтата од 2004 година, за кое пејачката вели дека многупати служела како оружје против неа, од страна на нејзиниот поранешен сопруг Милан Поповиќ.

– Свесен сум дека има тројца луѓе што ги повредив со тоа, и сакам да им се извинам. А тоа се децата и сопругата на мојот партнер од тоа видео. Тоа се единствените луѓе на кои треба да им се извинам. Но, многу е симптоматично што од 2004 година до денес, никој не ги спомна страдањата на тие деца, и сите сега се многу заинтересирани за тоа како ќе го доживее мојот син, кој не беше роден во тоа време. Свесна сум дека мојот син ќе се сретне со ова во одреден момент од својот живот, и го имам тоа на ум од самиот почеток. Кога ќе проценам дека е време, ќе му кажам и би сакала да го слушне тоа од мене. Би сакала да цитирам филозоф кој вели дека казната поголема од злосторството е и самиот криминал. И покрај текот на времето, не сум сигурен дека социјалните служби, судовите, психолозите и психијатрите вклучени во мојот случај немаа во преден план, освен интересот на Милан, „тој филм“ наместо благосостојбата на детето – била искрена Северина.

Извор: Еспресо.ко.рс

Please follow and like us:
Pin Share