Имам огромен комплекс на мојите гради . Тие се огромни, но кога ќе се наведнам, паѓаат од мојата кошула

September 16, 2021 естрадаплус 0

Работам во компанија каде често се појавувам на деловни состаноци. Вчера имавме важен деловен состанок во нашата компанија каде што морав да присуствувам. Поради големата […]

Возам автомобил и ме запира полицаец. Ми вели, ја премина границата. Морам да ти напишам казна. Те молам немој. Можеме да постигнеме договор

September 16, 2021 естрадаплус 0

Ме гледа, ме мери и ми вели. Може. Сакам да ме задоволиш. Јас сум сиромашен гледам што да правам. Така, се согласувам, подобро отколку да […]

′′ Минатиот викенд се вратив од моите родители кај кои бев и најдов ужасна и одвратна сцена во мојот кревет. Маќеата која има 44 години и мојот сопруг.

September 16, 2021 естрадаплус 0

Почнав да станувам хистерична, да пцујам и да се кршам низ куќата, верувајте уште треперам кога се сеќавам на таа одвратна сцена. Без размислување, веднаш […]