Мојот сопруг е на службено патување овој викенд и решив да ја изненадам мојата најдобара пријателка од младите денови и да ја посетам

Please follow and like us:
Pin Share
Живее од другата страна на градот, околу 20 минути возење и ја оставив ненајавена денес. Немав идеја што ќе доживеам.

Кога за ranвонив на вратата, се појави нејзиниот сопруг и откако само се поздрави, ми рече дека мојота пријателка за жал не е дома и дека таа била на БИЗНИС ПАТУВАЕ овој викенд. Веднаш, црни, валкани мисли почнаа да ми се вртат низ главата, и кога рече дека семинарот е во Будва, каде треба да го спомнам мојот сопруг, верувајте ми, нозете ми беа отсечени од стрес.

Во тој момент, сопругот на мојота пријателка ми понуди да влезам дома да пијам кафе, кога веќе бев пристигнат. Се согласив, и штом влегов, ме прегрна одзади и ми шепна неколку „слатки зборови“ во увото. Во тој момент, веќе длабоко размислував за семинарот каде што беа мојот сопруг и мојот пријател, попуштив и тоа едноставно се случи.
Please follow and like us:
Pin Share