Спиев кај пријателка една вечер по излегувањето бидејќи немаше автобус за да си одам дома веднаш, па спиев во друга соба.

September 17, 2021 естрадаплус 0

Токму кога почнав да заспивам, отидов во тоалет, поминав покрај дневната соба и видов страшна сцена, поточно го видов таткото на мојот пријател како е. […]

Жена вриштеше на тераса, а потоа се откри СТРАШНА вистина: Овој човек правеше ГРАЗНИ работи…

September 17, 2021 естрадаплус 0

Поранешен вработен во американската амбасада во Мексико призна дека дрогирал и сексуално злоупотребувал најмалку 23 жени во последните десет години, соопштија официјалните лица. Брајан Рејмонд […]