Во последните неколку месеци, сопругот одеднаш почна да работи трета смена се почесто

Please follow and like us:
Pin Share
Почнав да се сомневам во неговата искреност бидејќи изгледаше повеќе како да се подготвува за лудост отколку за работа.

Последен пат кога замина, повикав такси и го следев. Недалеку од нашата зграда, тој се паркираше пред зграда и чекаше, а потоа се појави девојка, неколку девојки, дури и не знам дали е возрасна, влегоа во неговиот, поточно во нашиот автомобил. С came ми се сруши за секунда.
Please follow and like us:
Pin Share