Синот моли за помош, може да биде доцна – Марина Туцаковиќ сместена во болница и приклучена на кислород

September 14, 2021 естрадаплус 0

Милан Лача Радуловиќ се обрати за помош на социјалните мрежи откако здравствената состојба на неговата мајка се влоши. Авторката на некои од најпознатите музички хитови […]