Започна судењето за татковство на Мирослав Илиќ – Лепа Брена ќе дава изјава како сведок

September 28, 2021 естрадаплус 0

Мирјана Антоновиќ, поранешната љубовница на Мирослав Илиќ, со која е на суд за докажување на татковството на нејзиниот син Девин, пристигна во Палатата на правдата. […]