Аца Лукас итно примен во болница, менаџерот вели се исфорсирал со работа претходните недели

January 20, 2022 естрадаплус 0

Српскиот пејач Аца Лукас денеска итно е примен на Ургентен центар. Како што пишува „Блиц“ пејачот останал да лежи во болница за подетални испитувања. Првиот упат кој […]

Џеј и Синан се уништија со дрога, а јас се потрошив на коцкање – Љуба Аличиќ призна како живее сега

January 13, 2022 естрадаплус 0

Пејачот Љуба Аличиќ призна дека слободното време најчесто го поминува дома со семејството, а дека сега најголемиот дел од парите ги троши на сметки со […]