Рада Манојловиќ и целото нејзино семејство на инфузии и инјекции – Пејачката итно хоспитализирана, состојбата е алармантна!

September 6, 2021 естрадаплус 0

Пејачката Рада Манојловиќ, како и нејзиното момче Харис Берковиќ, и нејзината сестра Маја до пред неколку дена биле во карантин бидејќи биле заразени со корона. […]

Загубив две момчиња во седмиот месец од бременоста – Весна Змијанац зборуваше за најтешкиот период од животот

September 6, 2021 естрадаплус 0

Пејачката Весна Змијанац зад себе има над 30 години кариера, а сега зборуваше за најтешките периоди во нејзиниот живот, кои ја одбележаа, како што вели, […]

Снежана од Демир Капија бара помош од нашата дијаспора во Германија и Швајцарија за да го пронајде синот Илија

September 6, 2021 естрадаплус 0

Веќе извесен период нема никаква трага од Илија Лазаревиќ, 30-годишно момче од Демир Капија, кое на втори април годинава, околу 15.45 часот излегло од дома, […]