Жена вриштеше на тераса, а потоа се откри СТРАШНА вистина: Овој човек правеше ГРАЗНИ работи…

Please follow and like us:
Pin Share
Поранешен вработен во американската амбасада во Мексико призна дека дрогирал и сексуално злоупотребувал најмалку 23 жени во последните десет години, соопштија официјалните лица.
Брајан Рејмонд (45) се изјасни за виновен за злоупотреба на најмалку 23 жени.

Брајан го напушти Мексико по инцидентот на 31 мај 2020 година, откако беше видена девојка како вреска од неговиот балкон. Таа призна дека не се сеќава на ништо затоа што веројатно била под влијание на друг * што го стекнал Рејмонд.

За време на истрагата што следеше, агентите пронајдоа стотици фотографии и видеа на кои се прикажани повеќе од 20 g * lih или делумно g * ls жени од мобилниот телефон на Рејмонд и други електронски уреди. Покрај видеото на телефонот, историјата на пребарување може да содржи термини како „како да се меша алкохол и други работи“ или рецепти за одредени седативни лекови.

Поранешниот офицер ги снимал и фотографирал девојчињата од 2006 до 2020 година.

- Се сомнева дека жените биле малтретирани за време на престојот кај Рејмонд за да не се сетат на ништо и да ги фотографира без нивно знаење - пишува во една од изјавите.

Тој призна дека во текот на 14 години снимил и фотографирал најмалку дваесет онесвестени и голи или делумно голи девојки.

Имал 479 фотографии и видеа од дваесетина голи или делумно голи жени, па затоа за време на истрагата се обидел да ги избрише и уништи доказите од неговите уреди, велат официјалните лица.

Се соочува со максимална казна доживотен затвор и парична казна од 250.000 долари.

Please follow and like us:
Pin Share