Љубовница сум на сопственикот на компанијата во која работам повеќе од 5 години

Please follow and like us:
Pin Share
Сепак, пред еден месец буквално бевме фатени од мојот сопруг како прави ЕДНА работа во мојата канцеларија. Се опуштивме премногу, заборавивме да се заклучиме и за жал мојот сопруг се појави токму тогаш. Кога н saw виде, тој беше целосно изгубен и целиот бесен тргна кон нас за да н separate раздели, тепаше ... Не знам ни која му беше намерата.

Потоа застанав полугол пред него и му удрив шлаканица. Му реков да не биде будала, да си оди дома и да не кажува на никого додека не разговараме. Пред неколку часа, кога дојдов, убаво му објаснив с… ... Стан од 100 квадратни метри и с everything што е во него, нов автомобил од 25.000 евра, патување, празници, зима… брендирана облека, СИТЕ ШТО ИМАМЕ, благодарение на мене и фактот дека се жртвував сите овие години и дека секој ден дозволувам старец кој е 20 години постар од мене да прави што сака.

Мојот сопруг само седна и ме погледна ... Знаете што рече? „Биди малку подобар во иднина, за да не те најде никој друг ...“ Искрено, не очекував таква реакција од него, но очигледно е дека удобниот живот надвладеа над машката гордост. Немаш идеја како ми падна во очи. Го сакав, тој беше мојата прва и единствена loveубов, ова со шефот е чиста придобивка, но само да го надминам изневерувањето ... Не знам што да кажам.

Тој е со мене од корист, а не од loveубов дојдов до тој заклучок. Мислам дека ќе се ослободам од него. Зошто ПИП треба да биде со старец, и тој треба да ужива во богатството што го стекнувам на тој начин. Само да ме сакаше ... СТРАШНО Е!
Please follow and like us:
Pin Share