Се сомневав дека жена ми ме изневерува

Please follow and like us:
Pin Share
Во брак сме две години, но минатиот месец таа беше целосно отсутна и целосно незаинтересирана за мене, доволно за да ме натера да се сомневам во нејзината верност.

Со денови размислував што да правам, како да проверам, малку го следев, но не открив ништо чудно и конкретно. Денес решив да си одам дома од работа порано, само да го пробам и јас. Влегов во станот, толку бавно, што може да ја најдам како се допишува со некого, зборувајќи, но настана многу, многу полошо. Од спалната соба го слушнав добро познатиот глас на мојата сопруга. Тивко дојдов до вратата од спалната соба, а потоа следеше невиден шок за мене.

Мојата сопруга беше во кревет, целата преплавена со возбуда и тоа со мајка ми на раѓање. УЖАСНО! Не знам што не беше во ред со мене или што ме изневеруваше, или што правеше со неговата сопруга и мојата мајка. Полека го напуштив станот и отидов во паркот. Не знам што да правам, како да се ставам во целата ситуација. СРАМ СМЕ ОД НИВНАТА СРАМ
Please follow and like us:
Pin Share