Прво беше гласна девојка на брат ми кога правеше „ОНО“, потоа полудев и се одмаздив

Please follow and like us:
Pin Share
Јас и брат ми делиме стан, секој има своја соба, и ние ја почитувавме приватноста еден на друг и не влегувавме во непријатни ситуации. Меѓутоа, во последно време, неговата девојка беше многу гласна додека го правеше она што го прави во кревет.

Го игнорирав, ја вклучив музиката, ставив слушалки во ушите и така натаму. сепак, ова не престана. И решив да се одмаздам. Штом дојде дечкото кај мене, кога легнавме, почнав да врескам како никогаш во животот, кога завршив, ме слушнаа 2 ката горе и долу, а не од другата страна на wallидот. Дечкото се обидуваше да ме замолчи, но, се разбира, јас не сакав, тој дури мисли дека е груб, излажав дека навистина ми се допаѓа.

Брат ми не ми рече ништо, подоцна тој ден само ме погледна долго и значително, но оттогаш неговата мила беше тивка како бубачка кога ќе дојде.
Please follow and like us:
Pin Share