Спиев кај пријателка една вечер по излегувањето бидејќи немаше автобус за да си одам дома веднаш, па спиев во друга соба.

Please follow and like us:
Pin Share
Токму кога почнав да заспивам, отидов во тоалет, поминав покрај дневната соба и видов страшна сцена, поточно го видов таткото на мојот пријател како е. Во тоалетот, во мене се разбуди некоја чудна енергија.

Знаев сега кога излегов од тоалетот дека треба повторно да одам таму, па смислив план како да поминам незабележано, излегов од бањата кога за чудо ТОЈ стоеше пред бањата и го држеше тоа нешто.се поклонува пред Бога.

Влетав во собата и не се осмелив да ги затворам очите од страв. Не се осмелив да и се исповедам на мојата пријателка, знам дека таа нема да ми верува.
Please follow and like us:
Pin Share