Не се осмелив да му признаам на мојот сопруг дека го изневерив и дека е најдов некој подобар

Please follow and like us:
Pin Share
Затоа што се плашев од него, така што ми беше полесно да ме најдат затоа што можеби швалерот ќе ме бранеше.

Организирав состанок со швалерот, тој дојде кај мене и тие веднаш почнаа да водат loveубов, обично трае неколку часа, па знаев дека во одреден момент ќе дојде мојот сопруг.

Така и се случи, дојде по еден час и ме најде како лежам на грб, а швалерот меѓу нозете почна да ми вика, но свалерот ме заштити и мојот сопруг избега, а потоа ги собрав работите и отидов до швалер да живеам. 
Please follow and like us:
Pin Share