Се омажив пред една година, Бремена сум и верувајте ми не знам кој е таткото

Please follow and like us:
Pin Share
Мојот сопруг или мојот свекор, таткото на мојот сопруг. Страшно, живеам пекол што не можев ни да го замислам. Штом мојот сопруг оди на работа наутро, доаѓа свекор и тоа продолжува и продолжува.

Ме малтретира на различни начини, јас сум букално негов роб тие 8,9 часа додека мојот сопруг не е дома. Меѓутоа, кога мислев дека ништо полошо не може да ми се случи, вчера свекор ми донесе двајца пријатели со себе ... СТРАШНО, не знам како преживеав вчера и се плашам од нешто слично. ILИВОЈКИ ... Кога мојот сопруг се врати од работа, забележа дека сум исцрпен, дури ми предложи да ме одведе во итна помош, да ме прегледаат, се плашеше за мене дека не сум болен, особено јас реков дека сум бремена и така натаму…

Страшно, ужасно, ужасно ... Не знам што да правам, како да излезам од овој пекол. Да кажам дека никој нема да ми верува.
Please follow and like us:
Pin Share