Се омажив за разведена, самохрана мајка на убава девојка … Нејзиниот поранешен сопруг е алкохоличар и правеше секакви глупости додека беа во брак

September 17, 2021 естрадаплус 0

За мене не беше проблем да ја прифатам неа или нејзината ќерка која има само 4 години… Моментално сум невработен, па се грижам за таа […]

Се оженив, спиев само со сопругот, буквално пробавме се што им се допаѓа на младите. И тој е среќен и задоволен во кревет со мене.

September 17, 2021 естрадаплус 0

Кога свекор и свекрва конечно заминаа, мојот сопруг доби сезонска работа на бродот, јас почнав да копнеам по таа работа, тоа стана растечки копнеж. Потоа, […]

„Не можам да одам да го земам мојот СИН, затоа што велат дека мирисам“: Работничката доживеа хорор во училишниот двор, сите ја исмејуваа…

September 17, 2021 естрадаплус 0

„Не можам да одам да го земам мојот СИН, затоа што велат дека мирисам“: Работничката доживеа хорор во училишниот двор, сите ја исмејуваа… Таа опиша […]

Во љубовта не и оди, но затоа и оди во разголувањето: Розман се фотографираше само во мрежеста долна облека, па праша дали е доста?

September 17, 2021 естрадаплус 0

Македонската мисица Емилија Розман откако се вери со момче кое го познаваше само 24 часа, па по неколку дена наместо свадба се случи раскинување на […]

Јас сум самохрана мајка на девојче, ја издржувам, плаќам сметки, изнајмувам … за да ја задржам работата, морав повремено да го задоволам шефот на компанијата.

September 17, 2021 естрадаплус 0

Кога дојде кај мене да му робувам, на ќерка ми и дадов апчиња за спиење за да не го чуе пеколот што вреска од мојата […]