ВИДЕО: Ја воодушеви публиката со кореографијата, трудница во 35. недела заигра салса

October 14, 2021 естрадаплус 0

Бременоста кај секоја жена влијае поинаку. Некои со месеци лежат во кревет, додека други се хиперактивни. Оваа трудница заблеска на танцовиот подиум во високи потпетици […]