УМОРЕН СУМ ОД ЖИВОТОТ: Мислев сопругата ме сака, но се шокирав кога видов што се случува во автомобилот на мојот најдобар другар!

October 31, 2021 естрадаплус 0

Веројатно сите во животот сме ја слушнале изреката дека на лагата и се кратки нозете. А оваа изрека буквално на своја кожа ја осетила една […]