60-годишен милионер сака да се одмазди откако откри дека неговата млада девојка е модел на OnlyFans

Please follow and like us:
Pin Share

60-годишниот Стивен Клубек се заљубил во 26-годишната Стефани. Тој во рок од 5 месеци ја опсипувал својата девојка со подароци од стотици илјади долари и се проценува дека вкупно на неа потрошил 1 милион долари за подароци.

Според него Стефани била Инстаграм модел со 1.8 милиони следбеници и тој се шокирал кога дознал од каде уште заработува. Стефани има профил на OnlyFans каде што продава порнографска содржина која голем дел ја направила на имотот на Стивен.

Тој кога дознал и дал опција да се откаже од работата, но таа го одбила и раскинале. Затоа тој сега бара да му ги врати сите подароци и моментално се на суд за тоа.

Стефани пак вели дека Стивен бил свесен што работи таа па дури и му се допаѓало.

Please follow and like us:
Pin Share