Тијана Дапчевиќ откри кој ја издржува финансиски: Јас работам само за џепарлак, уште имам дупки по џебовите

October 30, 2021 естрадаплус 0

Пејачката Тијана Дапчевиќ, меѓудругите, во една прилика даде интервју во емисијата „Премиера –викенд специјач“ на телевизија „Пинк“. Интервјуто беше во време на пандемијата, и таа […]