Еден од најголемите хитови на Мерлин, посветен на неговата сопруга Амела: „Нејзините родители не сакаа да слушнат за мене“

October 26, 2021 естрадаплус 0

Дино Мерлин има безброј хитови, но малкумина знаат дека песната „Кад си рекла да ме волиш“ ја напишал за неговата најголема љубов, сопругата Амела, во […]