Му јавиле наутро во 3 часот дека ќе работи на слободниот ден: Отказот на келнерот стана хит на Интернет!

October 23, 2021 естрадаплус 0

Келнер од Велика Британија ги воодушеви луѓето ширум светот со начинот на кој поднесе оставка, бидејќи неговиот шеф му рекол дека мора да дојде на […]

После 30 години брак направив лажен профил и секој ден се допишував со сопругот, кога го прашав за жената, неговиот одговор смени се

October 23, 2021 естрадаплус 0

Писателката Лела Милосављевиќ на хумористичен начин ја раскажа приказната за проклетство на брачните двојки на социјалните мрежи. Што ќе се случи кога ќе потонеме во […]