Мојата ќерка има 17, а нејзиното момче 38. Дознав денес и паднав во несвест од шокот. Имам 37 години, тој е дури и постар од мене.

Please follow and like us:
Pin Share
Кога една пријателка ми рече дека на почетокот не верував, а потоа ми ги покажа фотографиите. Тогаш доживеав нервен слом. Ја напуштив и работата и веднаш отидов дома. Кога ја прашав дали е вистина она што мојот пријател ми го кажа за неа, таа рече толку смело што е вистина и дека ќе се омажи за него штом наполни 18 години.
Please follow and like us:
Pin Share