Се заштитив од сопругот , не е како порано

Please follow and like us:
Pin Share
Ситуацијата што ме возбуди беше последна кога ја фатив 20-годишната ќерка како дивее со домашен пријател во нашиот добро познат ресторан во тоалетот. Навистина гледав без здив низ малку отворената врата како таа го имаше, кревајќи го здолништето до колковите и најлонски чорапи до половина од бутовите, таа едвај се воздржа од врескање на неговиот жесток налет, мое сиромашно дете, колку е груб! Малечок крадец, како го доведе до сето ова - си помислив? Може да е неговата ќерка и тој го втурна во нејзиниот млад задник и го скрши! Малку и завидував, но не на него, туку на дечкото со кој е веќе 2 години. поврзани. Симпатично момче, има дрзок изглед. Честопати остануваше со нас, бидејќи беше полицаец, не се гледаа секој ден, но кога дојде, седеше цел ден. Така беше и тој кобен ден, после заедничкиот ручек, мојот сопруг легна на софата, ние тројца пиевме кафе во трпезаријата, одеднаш за ranвони мобилниот телефон на ќерка ми, нејзината пријателка беше хистерично молејќи да и донесе наметка, бидејќи таа излегуваше со ново момче.

Мојата ќерка  брзо се подготвува и бега кај неа, јас и Зоран (нејзиното момче) остануваме сами. ! Ми текна да го заведам (водев loveубов со него) но сепак нема да им ја уништам среќата! Почнавме да зборуваме за неговата работа, ми ги откри тајните на неговиот занает, беше интересно.Ми предложи да ми покаже како да ги ставам лисиците што ги имаше бидејќи донесе униформа, се согласив. Фактот што ги држев рацете на грб додека ги облекуваше, кога ги облече, ме привлече страсно кон него, го почувствував неговиот здив на мојот врат. "Зоран, што ти е?" „Не одолевајте на контролата“, рече тој! Ме прегрна одзади околу половината и раката се движеше кон моите гради (што излегуваше во тенка домашна наметка без мелница) - Зоран, немој, јас сум мајката на Ивана - му зборувам потентно! -Само малку, долго мереин тебе и твоите гради-рече! - Зоран, престани, не можеш да ми го направиш ова, мојот сопруг е во друга соба и ќе дојде и Ивана - едвај зборував видливо напален!
Не рече ништо, грубо ме потпре на масата, ми го крена фустанот и ми ги скина најлоните и гаќите во еден потег! Сакав да врескам како кобила, но ме прекина мислата дека мојот сопруг е во иста просторија во иста просторија, што ме натера да сакам детето да ме скрши во таква ризична ситуација! Тој брзо ми ги симна лисиците и јас се обидов што побрзо да ги тргнам искинатите најлони и да се облечам пред да се разбуди сопругот и да се врати ќерка ми. Кога сите бевме лути, го удрив со шлаканица и му реков да не го прави тоа повторно! И со тоа, таа потајно сакаше да го испровоцирам да ме земе во следната прилика, наводно без моја желба
 
Please follow and like us:
Pin Share