Неколку дена откако се омажив, бев шокиран кога свекор ми, татко на мојот сопруг, дојде во собата.

Young beautiful frustrated angry woman
Please follow and like us:
Pin Share
Го замолив да излезе, но тој ги игнорираше моите зборови и ме присили. Потоа рече дека не смеам да кажам никому за она што ми го стори, заканувајќи се дека ќе им наштети на моите родители.

Три години, секогаш кога мојот сопруг оди на работа, свекор ми доаѓа кај мене, јас дури и не знам чие дете го родив минатата година, половина, половина ... поточно, тој е мојот свекор закон отколку мојот сопруг, затоа што почесто работам со свекор ми. Размислував да го кажам сето ова јавно, дури и собрав докази во овие 3 години, СЕ ПРИЗНАВ што ми прави, но се плашам дека е предоцна, поминаа 3 години и можеби веќе нема смисла.

Мојот брак ќе се распадне, некои сигурно ќе ме осудат, а најлошо од с, ќерка ми ќе биде обележана доживотно. Овој пат сакам да кажам АКО НЕКОЈ ИМА СЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ како мене, запрете с everything на време, поточно на самиот почеток, бидејќи секој ден с everything ќе ви биде потешко, а можноста да излезете од тоа е с and помалку
Please follow and like us:
Pin Share