Кога имав 17 години бев жртва на злоупотреба, 4 постари мажи ме запрепастија во клубот и … не се сеќавам на останатите.

Please follow and like us:
Pin Share
Ги знаев и знаев кој ми го уништи животот, но немав храброст да ги пријавам во полиција, не кажав никому, страдав внатре, боледувам…

После 3 месеци сфатив дека нешто чудно се случува, набргу откако се разјасни, бев бремена :(. ТОГАШ ИМА ПОГОЛЕМ ПЕКОЛ ЗА МЕНЕ. Родителите ми го свртеа грбот, роднини, соседи, пријатели, сите си заминаа јас и никој не ми веруваше што всушност ми се случи. Завршив на улица, морав да го напуштам училиштето, и откако се породив с everything стана уште потешко. Седмиот роденден на мојата ќерка е утре, јас никогаш, не боли грбот иако е плод нешто многу лошо, иако ми го уништи животот на некој начин, се борам за тоа, правам се и сешто, а денес на 25 години се срамам да пишувам, но за 5 евра јас дај се на оној што ме сака.

Морам, некако треба да заработам ... С Everything можеше и требаше да биде поинаку, но не се откажувам, којзнае што ќе донесе утрешниот ден.
Please follow and like us:
Pin Share