Невестата го виде својот поранешен сопруг на венчавката: Сите плачеа поради овие нејзини зборови!

Please follow and like us:
Pin Share

Да се ​​ожениш со некој што има дете е голема обврска и одговорност. Не само што ветувате на свадбата дека ќе ја сакате сопругата до крајот на животот, туку и неговото дете.

Кога Кејти Хилд ги напиша своите завети, таа знаеше дека мора да и вети нешто на нејзината идна маќеа, Лендон, неговата мајка и неговиот очув.

Кети ги поканила мајката на момчето и неговиот очув на нејзината венчавка, а потоа им напишала посебни завети за да им покаже колку ги цени. Откако му дала завет на сопругот remереми, Кејти се свртела кон нив.

https://www.facebook.com/watch/?v=1726455347376856&t=0
Please follow and like us:
Pin Share