Морав да ги оставам децата,не можев повеќе да ја трпам свекрвата

Please follow and like us:
Pin Share
Ги оставив децата за свекрва ми. Едноставно, повеќе не можев да ги толерирам нејзините навреди, терор, злото што ми го направи. Кога мајката треба да остави две деца, знаете каква е ситуацијата. Но, само по 3 месеци ми се јави истата свекрва и не молеше да се сретнеме. Долго време одбивав, не сакав да бидам жртва на друг нејзин спијач.

Меѓутоа, кога се појави на прагот на моите родители, морав да ја пуштам дома. Не можам да верувам дека жената која беше толку злобна пред само неколку месеци сега беше на колена пред мене и ме молеше да се вратам. Таа едноставно не може да издржи да биде со децата, да добива с everything што сакаат од неа, а мојот поранешен сопруг, нејзиниот син, целосно се промени откако го напуштив и често е пијан и занемарува с everything. Нејзиниот живот се претвори во пекол, вели таа. Откако беше толку понижена, и реков дека немам намера да се вратам назад и дека јас сум виновен за тој пекол.

Злото мислеше дека ќе се сожалам за неколку солзи и ќе се вратам во пеколот, добро, таа нема да може, страдав многу за неа. Можеше да ужива во староста, а сега нека ги храни синот и внуката како што знае.
Please follow and like us:
Pin Share