РЕШЕНА МИСТЕРИЈА: Зошто мажот се менува по интимна врска

Please follow and like us:
Pin Share
Многу жени доживеале дека мажот „крши“ со цел да го освои нивното внимание и наклонетост, но штом ќе ја „стави во кревет“, тој целосно ја менува таблата и повеќе не е заинтересиран. Постојат причини зошто ова е толку ...
Се разбира, не се сите мажи исти, како што не е случај со жените, а одговорот на ова прашање што им пречи на многу дами лежи длабоко во машката психологија.
Жените и мажите имаат значително различен поглед кон интимноста, па понекогаш е тешко да се разбереме. Затоа порталот Reublika.rs дава некои од објаснувањата зошто некои мажи се менуваат после сексот.

Го доби она што го сакаше
За жал, постојат машки индивидуи кои имаат за цел да „освојат“ што е можно повеќе „трофеи“ и честопати имаат намера само да ве влечат во кревет и штом ќе успеат, тие губат интерес за вас. Значи, го доби она што го сакаше и веќе нема интерес да се „досадува“ со тебе. Вие сте само број на неговата листа, но тоа не треба да ви претставува товар бидејќи ретко можеме да ги препознаеме овие измамници. Обидете се да се убедите дека сте го користеле, дека уживате и тоа е тоа ... На крајот, таквите мажи обично се нервираат во loveубовниот живот затоа што на ист начин можат да ја отфрлат жената на својот живот, и обично го сфаќаат тоа предоцна, кога во голема мера го продолжи животот без нив.

Please follow and like us:
Pin Share