Поради обврски, ангажиравме дадилка

Young woman looking down, horrified
Please follow and like us:
Pin Share
Мојот сопруг и јас имаме многу деловни обврски и моравме да ангажираме дадилка, која додека бевме отсутни, минуваше време во нашиот стан и се грижеше за нашиот син. Не сакавме да го испратиме детето во државни градинки поради лошата хигиена и лошата грижа за децата во овие институции, па решивме дека детето треба да го чува дадилка.

Една млада девојка, дипломирана на колеџ за воспитувачка, изгледаше како идеална дадилка за нашиот син. Меѓутоа, многу наскоро после тоа нашиот син почна да се однесува чудно, да се повлекува, НЕ СЕ СРЕЕ И НЕМАНО како порано. Мојот сопруг мислеше дека тоа е затоа што поминуваме с and помалку време со него, но инстинктот на мајка ми ми кажа дека нешто не е во ред ... Го убедив мојот сопруг да инсталира видео надзор околу станот за да можеме да ја контролираме дадилката. Вчера, кога се вративме дома од работа и кога го објавивме видеото од надзорните камери, останавме скаменети со шок.

Тоа утро, кога отидовме на работа, само 5 минути подоцна нашата дадилка отиде до влезната врата и провери дали е заклучена, а потоа го однесе нашиот син во неговата соба, го врза за нозете и креветите, ги расфрли сите негови играчки кат и излезе во дневната соба каде што легна да спие. Стана околу 11 часот, го зеде нашиот син шише млеко и го остави повторно сам. Цел ден гледаше телевизија, легна, го пишуваше својот мобилен телефон.
Please follow and like us:
Pin Share