Многу ме пипаа, сега се каам што не се нудев, рече Лепа Лукиќ, зборувајќи за приватниот живот

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачката Лепа Лукиќ има и богато минато, од кое одвреме навреме знае да изнесе некој сочен детал. Таа беше гостинка во емисијата „Гранд магазин“ и откри дел од богатиот приватен живот.
– Многумина беа заљубени, но не кажаа. Не знам кој ме допрел вчера, а не пред 40 години. Многу ме пипкаа, некаде не се бранев, а некаде се бранев. Таму каде што уживав да ме допираат, јас паднав. Сега се каам што јас не се понудив, рече таа.

Please follow and like us:
Pin Share