„Ги најдов сопругот и мајка ми“

Please follow and like us:
Pin Share
Вчера се вратив од работа, едноставно ме влечеше со сила и реков дека треба да си одам дома порано. Во брак сум скоро 10 години и никогаш не се сомневав дека мојот сопруг ме изневерува и дека има некој друг до мене, но… Кога дојдов пред куќата бев чуден бидејќи автомобилот на мојот сопруг беше напред. Инаку, тој доаѓа дома скоро еден час по мене.

Влегов и на влезот веднаш разбрав што се случува. Звуците од спалната соба, НАШИТЕ спални соби кажаа с. Сфатив, ме изневеруваше и во мојот кревет, но СО КОГО! Се приближив до вратата слушајќи го СТРАШНИОТ ПОСТОЈ на друга жена, и кога видов кој беше во шок, нозете ми беа отсечени. Во кревет со сопругот ми беше, верувај или не мајками.

Тој има скоро 60 години ... СТРАШЕН, ГРААН, БОЛЕС НА МИЛИОН НАЧИНИ! Кога ме видоа на врата по неколку секунди и двајцата гласно рекоа, ОВА Е ПРВ ПАТ! За мене е многу важно дали е прв или стоти ... Се чувствувам навистина ужасно и мизерно ... Разводот е неспорен, но што е со детето кое не е ниту виновно ниту должно ... Каде точно може да ми се случи ова!
Please follow and like us:
Pin Share