Ќе се чудите кога ќе прочитате каков подарок за годишница од брак добила Сека од сопругот!

Please follow and like us:
Pin Share

Фолк-пејачката Сека Алексиќ открила дека од сопругот Вељко по повод годишница од бракот за подарок добила огнено оружје.

Пејачката сите ги изненадила со признанието, а не криела дека и таа била прилично изненадена со необичниот подарок за овој романтичен датум.

– Огнено оружје добив од сопругот по полагањето за негово користење, а потоа го прашав: Свесен си што ми купи? – рекла Сека.

Пејачката и нејзиниот сопруг заедно го бирале оружјето, а таа кажа и анегдота кого сите ги насмеа.

– Влегуваме во продавница и стојат двајца мажи на пултот и не прашуваат нас: Дали е до тука дојдено – рекла низ смеа Сека.

Please follow and like us:
Pin Share