Пред околу еден месец некој за raзвони на вратата отворив и видов сосед кој се ожени пред шест месеци има 23 години

Please follow and like us:
Pin Share
Ми рече дека ми го удри автомобилот додека паркирав. Таа и јас и мојата сопруга слеговме да погледнеме и навистина го изгребавме автомобилот. Се договоривме да ја надоместиме кога може. Поминаа околу 15 дена, јас бев дома, жена на работа и дете на училиште, за ranвони, ја отворив вратата и видов сосед, рече таа, сосед ти донесе пари.

Ја поканив да влезе. Носеше тренерка и маица, а на маицата беа исцртани линии за брада. Носев бермуди и маица. Седевме и разговаравме покрај кафулето, мојот поглед залута кон нејзините гради, моето срце почна да чука брзо. Се обидував да го прикријам прекрстувајќи ги нозете и забележав дека таа провали за што станува збор и с increasingly повеќе гледаше во моите бермуди. На крајот и реков, извинете соседи, не знам што ми е. Таа се смееше и ми рече и јас ги имам истите проблеми само со мене тоа не се забележува. Тоа ме охрабри, станав и седнав до неа на софата, ја прашав дали можам да го проверам нејзиното тврдење, таа рече дека малку ги раширила нозете. Почувствував како нејзиното тело се тресе од задоволство, таа нагло ме повлече и рече дека те сакам. Таа го вклучи троседот и избега. Почна да се тресе Знаев дека наскоро ќе заврши. Ја избриша облеката, го запиша мојот телефонски број. И таа рече дека се согласуваме понатаму кога ќе се појави можност. Таа ме бакна брзо и си замина.
Please follow and like us:
Pin Share