Јас сум љубовница на сопственикот на компанијата во која работам повеќе од 5 години. Сепак, пред еден месец бевме буквално фатени од мојот сопруг како прави ЕДНА работа во мојата канцеларија

Please follow and like us:
Pin Share
Се опуштивме премногу, заборавивме да се заклучиме и за жал мојот сопруг се појави веднаш. Кога го виде, тој беше целосно изгубен и целиот бесен побрза кон нас да се разделиме, тепаме ... не знам ни која му беше намерата.

Потоа застанав полугол пред него и го удрив. Му реков да не биде будала, да си оди дома и да не кажува на никого додека не разговараме. Пред неколку часа, кога дојдов, убаво објаснив со… ... Стан од 100 квадратни метри и с everything што е во него, нов автомобил од 25.000 евра, патување, празници, зима… брендирана облека, СТАНИТЕ ШТО ИМАМЕ, благодарам за мене и фактот дека се жртвував сите овие години и дека секој ден дозволувам старец кој е 20 години постар од мене да прави што сака.

Мојот сопруг само седна и ме погледна … Знаете што рече? „Биди малку подобар во иднина, за да не те најде никој друг …“ Искрено, не очекував таква реакција од него, но очигледно е дека удобниот живот надвладеа над машката гордост. Немаш идеја како ми падна во очи. Го сакав, тој беше мојата прва и единствена loveубов, ова со шефот е чиста придобивка, но само да го надминам изневерувањето … Не знам што да кажам.

Тој е со мене од корист, а не од loveубов дојдов до тој заклучок. Мислам дека ќе се ослободам од него. Зошто ПИП треба да биде со старец, и тој треба да ужива во богатството што го стекнувам на тој начин. Само да ме сакаше … СТРАШНО Е!


Please follow and like us:
Pin Share