Јас сум во прекрасен брак, прекрасна сопруга и безброј љубовници. Јас сум маж и сосема е нормално да имам повеќе жени

Please follow and like us:
Pin Share
Пред неколку месеци, отидов на „службено патување“ во соседниот град со мојата ressубовница за викенд. Но, кога ја видов мојата „убава“ сопруга со некој ЛОШ ЧОВЕК во истиот хотел во саботата навечер, темнината ми падна на очите.

Не чекав ниту секунда, истрчав до нивната маса каде што се гледаа в loveубено и кажаа нешто, и прво добро го научив да не го допира забранетото овошје, мажени жени, особено не моите, а потоа и удрив шлаканица неколку пати. Кога ме виде од местото каде што бев во истиот хотел, и реков дека знам дека е со нејзиниот verубовник и затоа се согласив да одам на службено патување.

Бев малку глупава кога рече дека сопругот на нејзината пријателка бил во тоалетот во тоа време, и дека никогаш не ме изневерувала ниту размислувала за тоа, бидејќи јас сум единствениот маж за неа, и кога пријателката покажала горе се чувствував како магаре “.

БОНУС ИСПОВЕД:

Мојот поранешен сопруг се ожени ... Пред некој ден, моето поранешно момче се ожени, и јас дознав за сето тоа со објавување на сите слики и снимки на фб.

И така, во една снимка, гледам, како и секоја жена која сака да знае с everything кога станува збор за такви работи, гледам дека на местото каде што се бакнавме за прв пат, тој сега запроси девојка.
Please follow and like us:
Pin Share