„Јас и мојот кум сме страсни рибари и често одиме на реката. За викенд, бев пред неговата куќа во 6 наутро, и тој ми рече прво да влеземе и да испиеме кафе

Please follow and like us:
Pin Share
Кога влегов ме предупреди да молчам бидејќи неговата сопруга,мојата кума  спиеше во дневната соба. Кога влеговме во собата, прво погледнав во делот каде спиеше кумата.Ме фасцинираше колку добро изгледа, дури и без шминка.

Наскоро кумот отиде во тоалет да се подготви, а јас останав сама во дневната соба. Гаволот не ми даде мир и јас веднаш станав, без да чекам секунда и и пријдов. Само што дојдов да го вдишам нејзиниот мирис, а потоа се тресев од страв, како во полу-сон таа рече, НЕ СЕГА, ОСВОЈТЕ ДА СЕ ОСТАВАМ ...

Излегов два чекори од куќата. Никогаш не сум помислил да бидам со мојота кума, но ова тотално ме уништи, 3-4 дена размислувам само за неа, штом ќе го затворам лицето нејзиното лице е пред мене, не знај што да правиш “.

БОНУС ИСПОВЕД:

„Откако починаа нашите родители, за жал настана расправија помеѓу мене и 3 браќа и никој не комуницираше со никого со години.

Открив дека имам малигнен тумор, и бидејќи тој напредуваше многу брзо, еден колега ми најде приватна клиника во Загреб за да го реши што е можно поскоро.

Јас сум разведена, мајка на 2 ученици, работам за 4000 кн и некако го имам за нас, но за болнички трошоци кои се енормно големи, немав пари и не знаев што и како.

Кога самиот ден кога требаше да одам во Загреб, браќата ми дојдоа (не знам како воопшто дознаа), еден од нив ги зеде децата и ги однесе кај него, а овие две лица од автомобилот ми викаше да влеземе, ајде да одиме, дури и сите дадоа пари за болнички трошоци ... Плачев како мало дете бидејќи во најтешкиот момент од мојот живот дојдоа да ми помогнат и беа со мене во каква врска и да сме во порано. Не постои таква loveубов како братска loveубов “
Please follow and like us:
Pin Share