Дали го погледнавте новиот видеозапис на Елена Наумова

Please follow and like us:
Pin Share

Елена Наумова го промовираше нејзиниот најнов видеозапис за Макфестовската песна која ја изведе оваа година Сонце ме грее.

погледнете

Please follow and like us:
Pin Share