По три години излегување, ја напушти поранешната девојка и отиде посериозно со мене

Please follow and like us:
Pin Share
Почнувам да работам таму каде што е, почнуваме да се гледаме почесто и конечно се за inубувам во него, се за inубувам многу. Беше одлично, изгледаше дека ништо не може да не раздели. Беше толку прекрасно што откако го видов Со денови блескав како никогаш порано. Многумина знаеја за нас, но ние повторно ја криевме нашата loveубов.

Тој рече дека јас сум тој, сонувавме и за деца, заеднички живот. Го прифатив со толку многу недостатоци, една од нив е loveубовта кон моторот. До 26 септември, кога ми рече дека с everything е готово и дека има уште една со голема болка и солзи, го прифатив и му посакав среќа.Следуваа навреди, повреди, напади и јас не бев виновен за ништо. И по четири месеци јас дознав дека започнува животот со мојата најдобра пријателка, која ја нареков сестра ми, која многу ја сакав.

Таа ме прободе во грбот и ме направи будала, но нека плаќа за секоја моја солза ... И ТОЈ нека биде секогаш среќен.
Please follow and like us:
Pin Share