Открив дека мојот сопруг ме изневерува, а јас сум бремена

Please follow and like us:
Pin Share
Во вториот месец од бременоста, откривањето дека вашиот сопруг ве изневерува со вашата најдобра пријателка е најлошото нешто што една жена може да го доживее. Со денови размислував што да правам и на крајот решив да абортирам.

Денес му реков во лице мојата одлука, му реков дека невино дете во мојот стомак ќе страда поради него, а тој потоа ми рече дека тоа е одлична вест за него и дека на тој начин повеќе нема да има никаков контакт со мене и дека уште полесно ќе ме избрише од твојот живот. Навистина не можам да поверувам со кого се оженив, со кого ја поминав младоста…

Се забавувавме 5 години, бевме во брак скоро две години и никогаш, но никогаш не сум почуствувал ниту секунда дека е толку лош човек није поточно тој не е човек тој е чудовиште. И како со нетрпение ја очекував улогата на мајка.
Please follow and like us:
Pin Share