Милица Тодоровиќ доби голем удар од својата сестра – Направена голема измама врз пејачката – Еве како изгледа сестрата со која повеќе не зборува!

Please follow and like us:
Pin Share

Сестрата на Милица Тодоровиќ како и останатите членови на семејството на попларната пејачка, не се експонира во јавност.

Сепак, како и обично секогаш големите тајни некогаш излегуваат на виделина. Па така и расправијата на Милица Тодоровиќ и нејзината сестра Јована, пред две години како што се пишуваше во српските медиуми.

Своевремено домашните медиуми пишуваа дека сопругот на сестрата на Милица, Јована ја изневерил пејачката за 60.000 евра, колку што успеала пејачката од својата работа да заштди за стан.

Како во искрената исповед за Строри.рс октирла, Милица на својата сестра се и простила, но расправијата со неа беше најголемиот удар во нејзиниот живот.

– Така е , медиумите таа приказна ја напумпаа, морам да признаам дека има многу невистини во таа приказна, но и признавам дека има и вистина. За мене е комплицирана и болна тема, бидејќи човек не оекува од толку близок таков удар во било која смисла.

Меѓутоа, јас гледам од друг агол. Имено, на нас сите патишта ни се различни, секој од нас си го креира својот пат, така да сосема е нормално луѓето низ животот судбински да се спојуваат и разделуваат, рекла таа.

Милица не објавува фотографиии со нејзината сестра, но медиумите пронајдоа една од 2015 години, еве како изгледа Јована сестрата на најпоуларната пејачка.

Погледнете:

Милица Тодоровиќ беше некогашна ѕвезда на Ѕвездите на Гранд, но таа поради одредени причини се одвои од овааа продуценска куќа.

 

Таа се присети на почетоците на соработката со нив и откри дали некогаш ги замолила за помош.

-Никогаш не и се јавив на Брена, едноставно не создадовме таква врска, а Саша секогаш го барав. Можев да му се јавам во кое било време од денот или ноќта. Тој е толку професионалец, што кон сите нас кои се натпреварувавме во „ Ѕвездите на Гранд“, се постави како член на семејството, како да ни е татко. Никогаш не можам да кажам лош збор за тој човек – рече Милица.

Како 14-годишник, Милица Тодоровиќ ги освои „Ѕвездите на Гранд“, бидејќи во тоа време немаше емисии како „Пинкови sвездчки“ или „Неки нови клинци“, но сигурно чекаше неколку години пред Саша Поповиќ да ја искористи незиниот полн потенцијал и да ја направи ѕвезда.

Please follow and like us:
Pin Share