Имам 16 години и минатиот викенд го поминав со дечко кој има 19. Неговите беа на море и целиот викенд го имавме за себе

Please follow and like us:
Pin Share
Меѓутоа, неговите луѓе се вратија претходниот ден и буквално нe фатија во кревет ... Многу се налутија затоа што им забрануваат на мојот син, на моето момче, вазна со мене, бидејќи потекнувам од сиромашно семејство, сиромашни луѓе, за разлика од оние кои се многу богат.

Таткото на моето момче ми нареди да се подготвам и ми рече дека ќе ме одведе кај моите и ќе им каже с everything за тоа каков сум и што правам. Плачев цел пат и го молев да не зборува со мојот и во еден момент истрчав и му понудив…. Во тој момент, тој нагло закочи и ми рече дека сум полош отколку што мислеше. Потоа се возел во напуштена уличка. Таму ми нареди да се соблечам и неколку пати ме сликаше толку гола и направи неколку видеа. После тоа, ме возеше дома и ми се закани дека ако не раскинам со неговиот син, јавно ќе ги објави сите фотографии и видеа што ги направил.

Немате поим колку лошо се чувствувам ... колку брзо минува времето, минатиот викенд во тоа време јас бев најсреќната девојка на планетата, а денес: (... НЕМАМ ДА ВОЛЈА ДА LИВЕЕ!
Please follow and like us:
Pin Share