Дали ја препознавате? Нејзините песни се уште се пеат на глас во кафеаните

Please follow and like us:
Pin Share

Тогаш беше на врвот од својата кариера

Стара фотографија од познатата пејачка која досега ретко кој имал прилика да ја види исплива деновиве на познатата Инстаграм страница Фото носталгија на која објавуваат стари фотографии на познати.

Фотографијата е направена во 1993 година, а оваа млада дама со виткана коса е пејачката Ана Бекута.

Бекута денес е една од најпознатите фолк пејачки на просторите на сите републики од поранешна Југославија.

https://www.instagram.com/p/CPoIXX7pM_Y/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6d9e4ff6-3295-4448-9ab3-b1a7402a58da

Please follow and like us:
Pin Share