Благоја Грујовски снимаше видеозапис за една од неговите најнови песни “Таткова солза”

Please follow and like us:
Pin Share

Спотот се снимаше на неколку локации во Дебари и Охрид ,оваа песна е наменски направена за пријател кој на Благоја Груевски кој живее и работи во Италија. Спотот се очекува наредната недела да излезе во етерот ,премиерно ќе биде прикажан на сателитската ИНТВ .Спотот го снимаше ИН продукција ,еклузивно погледнете неколку фотографии од снимањерто.

Please follow and like us:
Pin Share