„Сопругот отиде на терен му најдов замена“

Please follow and like us:
Pin Share
Се омажив, спиев само со сопругот, буквално пробавме с everything што им се допаѓа на младите. И тој е среќен и задоволен во кревет со мене.

Кога свекор и свекрва конечно заминаа, мојот сопруг доби сезонска работа на бродот, јас почнав да копнеам по таа работа, тоа стана растечки копнеж. Потоа, сфатив дека таа ја скрши водоводната цевка за да повика сосед да го поправи, среде ноќ му се јавив и штом дојде и праша каде пукна цевката…. Веднаш го однесов во собата и почнав да се соблекувам ... се шегуваше со мене како се изгорев додека мојот сопруг беше на деловен брод за да проба којзнае кој додека горев, реков дека не ми е грижа сега мојот сопруг дека ми требаше тоа за да го изгаснам огнот.

Тој веднаш ја започна акцијата, не помина долго од прозорецот, гледаме дека светлата се вклучени. Тој ме извлече и рече дека жената станала дека мора да си замине, реков добро, се гледаме утре повторно.
Please follow and like us:
Pin Share