Димитар Митровски го промовираше своето најново иструментално оро “Разигран сокак “

Please follow and like us:
Pin Share

Како што изјави Димитар Митровски ова е почеток на неговиот трет по ред албум со иструментални ора.

Nikola Stojanovski – Гитара 🎸
Dimitar Naumovski – Ударни инструменти🥁
Vlado Dimovski – Бас гитара 🎸
Композицијата е снимена во студио “Анастасија Скопје” Ljupco Pavlovski🎵
За видео записот се погрижи екипата на IN TV AUSTRALIA Vane Petkoski🎥
🎵Музиката и Аранжманот на оваа композиција се мое дело Dimitar Mitrovski🎵
Ова дело е создадено со емоција од ритамот на македонската народна душа што ќе можи да допри до секој слушател❤️
Имајте убав ден и уживајте во звуците на мојата музика❤️🎵🪗
https://www.youtube.com/watch?v=WeuQDPJg7eI&ab_channel=DimitarMitrovski
Please follow and like us:
Pin Share