Се огласи сопругата на новото момче на Ана Николиќ: Двајцата ги спојува алкохолот, децата не ги гледа со месеци и не сака да се разведе

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачката Ана Николиќ по објавувањето на фотографија со непознато момче предизвика лавина на коментари, по што на ред беа медиумите во соседството да го откријат неговиот идентитет, но и неговото минато.

Како што дознава „Телеграф.рс“ станува збор за електричарот Дејан Николиќ кој се уште законски е оженет и има две деца, а сосетка му е пејачката Ана Севиќ која е поранешна сопруга на Дарко Лазиќ.

По објавувањето на заедничката фотографија со пејачката, медиумот ја пронајде и неговата се уште законска сопруга Валентина која со Николиќ е во брак осум години.

Дејан Николиќ кој се фотографираше со Ана Николиќ е мој сопруг, се уште законски. Ни со мене, ниту со децата не контактира веќе два месеци. Животот му е сличен на пејачката па затоа си одговараат во пиењето. Работи како електричар во Германија, вели таа.

Додава дека одбива да се сретнат на суд за да се разведат.

-Дејан Николиќ кој се фотографираше со Ана Николиќ е мој сопруг, се уште законски. Ни со мене, ниту со децата не контактира веќе два месеци. Животот му е сличен на пејачката па затоа си одговараат во пиењето. Работи како електричар во Германија, вели таа.

Додава дека одбива да се сретнат на суд за да се разведат.

-Ние сме заедно 12 години, а осум години во брак и имаме две деца. Во вонбрачна заедница пред бракот со мене има уште едно дете, вели неговата сопруга.

Инаку засега пејачката се уште е недостапна за јавноста и за нејзин коментар околу новата нејзина љубовна афера.

Please follow and like us:
Pin Share